Prefectul Constanței, Silviu Coșa, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Ce s-a hotărât

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Luni, 21 Martie 2022 223
Astăzi, 21 martie a.c., prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian COȘA, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în vederea votării Hotărârii nr. 24. Aceasta prevede actualizarea locațiilor temporare pentru cazarea, pe teritoriul județului Constanța, a cetățenilor străini sau apatrizilor aflați în situații deosebite, proveniți din zona conflictului armat din Ucraina.
Astfel, până în acest moment, au fost identificate 53 de locații temporare de cazare, însumând peste 2.100 de locuri. Lista cu locațiile identificate va putea fi actualizată ori de câte ori va fi necesar, în funcție de situația operativă din județ.
În cursul zilei de astăzi, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale a trimis, în județul Constanța, cazarmamentul solicitat anterior, prin Hotărârea CJSU nr. 17/07.03.2022.
Astfel, au fost recepționate următoarele cantități:
Paturi - 400
Saltele de pat - 400
Perne - 400
Pături - 400
Saci de dormit - 400
Cearșafuri - 800
Fețe de pernă - 800
Acestea au fost distribuite în următoarele locații: Sala Sporturilor Năvodari, Centrul de Tineret Lumina, Palatul Copiilor Constanța, Școala Gimnazială nr. 29 Constanța și Liceul Teoretic „Decebal“ Constanța.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei