Președintele României, Klaus Iohannis, decorează un medic italian

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 155
Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de decorare a doctorului Massimo Liberatori, medic la Spitalul Universitar "Agos-tino Gemelli"’ din Roma. 

Potrivit unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale, doctorului Massimo Liberatori i-a fost con-ferit Ordinul Național "Serviciul Credincios" în grad de ofițer pentru contribuția sa la dezvoltarea relațiilor de colaborare și prietenie dintre Italia și România, pentru sprijinul acordat persoanelor suferinde din țara noastră, în special copiilor cu afecțiuni grave. "În semn de apreciere pentru contribuția deosebită la dezvoltarea relațiilor de colaborare și prietenie dintre România și Republica Italiană, pentru sprijinul concret acordat persoa-nelor suferinde din țara noastră, în special copiilor cu afecțiuni grave, pre-ședintele României, Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de ofițer doctorului Massimo Liberatori, medic la Spitalul Universitar Agostino Gemelli din Roma", se arată în comunicatul citat. 

Taguri

Comentează știrea

Paul
31 octombrie 2015
Bla,bla

Bravo,e foarte bine,dar cu DR. Mencinicopsci de ce nu ia masuri sa fie eliberat din parnaia in care a fost aruncat absolut fara nici o vina? Apoi,cati medici din tara lucreaza pe salarii de maturatori,stie oare Iohannis?

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei