Primăria Cernavodă, premiată pentru proiecte în administrația publică

de Carmen MOCANU Luni, 07 Mai 2012 472
Primăria orașului Cernavodă a fost declarată una dintre câștigă-toarele concursului organizat de Revista Română de administrație publică locală. "Învățăm de la alții" este proiectul cu care Primăria con-dusă de Mariana Mircea s-a prezen-tat în cadrul concursului național "Cele bune să se-adune", ediția 2012.
Potrivit documentelor care stau la baza organizării și desfășurării competiției, organizatorii și-au propus să scoată în evidență eforturile administrațiilor locale din țară de a implementa proiecte în diverse domenii de activitate pentru beneficiul cetățenilor.
Proiectul "Învățăm de la alții", inițiat de Primăria Cernavodă în anul 2008 și care este în derulare, are ca scop organizarea de schimburi de experiență în țară și străi-nătate, în diverse domenii de activitate: administrație, cultură, sport, afaceri, situații de urgență, infrastructură. El urmărește îmbunătățirea aptitudinilor organizatorice și de comunicare, extinderea relațiilor de colaborare și prietenie, învățarea și aplicarea practicilor europene la nivelul comunității din Cernavodă. De-a lungul celor patru ani de când se desfășoară acest proiect, primăria orașului a susținut organizarea a numeroase schim-buri de experiență în țară și străinătate la care au participat peste 350 de persoane. 
Taguri

Comentează știrea

cernavodean
7 mai 2012
Proiecte in administratie

Excelent, bravo, ura, dar rezultatele? Concretizarea schimburilor de experienta pentru comunitate? Are administratia locala in culpa vre-un raspuns argumentat? S-auzim.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei