Primăria Cumpăna, pregătiri pentru Ziua Internațională a Femeii

de Carmen MOCANU Vineri, 04 Martie 2016 227
Ca în fiecare an, Primăria și Consiliul Local Cumpăna organizează petrecerea de "Ziua Internațională a Femeii", loc în care se reunesc reprezentantele sexului frumos din localitate.
În cadrul întâlnirii, cei din administrația locală vor oferi doamnelor și domnișoarelor prezente și invitatelor acestora o petrecere presărată cu momente artistice.
Acțiunea va avea loc, duminică, 6 martie, începând cu ora 13.00, în sala mare a Casei de Cultură din Cumpăna. Potrivit reprezentanților administrației publice locale, voia bună și antrenul vor fi susținute de Formația "Sea Band" din Constanța și de Ansamblul folcloric "Româncuța" din Cumpăna. În plus, toți cei prezenți vor avea parte de un meniu adecvat acestei zile festive. 
Taguri

Comentează știrea

traian
4 martie 2016
vine si mama in cizme

Putem participa si noi de pe strazile brandusei , mlcsunele , lebedele ? Asta daca nu va deranjeaza cizmele noastre pline cu noroi ! Ca o amarata de masina cu pietris nu se gaseste in toata primaria din cumpana , de asfalt doar povestim la copii cum era pe strada cand am cumparat casa !!

decebal
4 martie 2016
propunere

De ce sa vi cu cizma la Camin , mai bine sa facem petrecerea pe strada micsunele! ! O sa fie ceva nou pentru doamnele de la primarie ! Avem si povesti cu copii care merg la scoala , gravide luate in brate , batrani in carca , si prieteni cu care preferam sa ne vedem la intrare in Cumpana ! Ramane pt duminica la ora 13 pe micsunele in orezarie ?

Răspuns la: vine si mama in cizme
Adăugat de : traian, 4 martie 2016
Putem participa si noi de pe strazile brandusei , mlcsunele , lebedele ? Asta daca nu va deranjeaza cizmele noastre pline cu noroi ! Ca o amarata de...

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei