Primăria Eforie se implică în programul Let’s do it, România

de Cuget Liber Sâmbătă, 12 Mai 2012 281
Edilul orașului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu, și-a strâns sâmbătă angajații și împreună au mers pe plaja din Eforie Nord, în zona Belona, pentru o acțiune de ecologizare.
Demersul primarului se înscrie în seria de evenimente Let’s do it, România. Zona aleasă de Brăiloiu a fost, de-a lungul anilor, subiect de controversă, din cauza afaceriștilor care dețin active în zonă, însă nu manifestă preocupări pentru salubrizarea ariei.
În contextul evenimentului, edilul șef, de asemenea candidat din partea USL la un nou mandat de primar, a declarat că, începând de săptămâna viitoare, angajații primăriei vor aplica sancțiuni pentru mizeria din zonă și pentru unitățile economice neîngrijite.
Acțiunea primarului nu a fost singulară. Concomintent, în Eforie Nord și Eforie Sud s-au desfășurat 12 acțiuni de ecologizare a mai multor repere.
Taguri

Comentează știrea

EDILUL
12 mai 2012
EFORIEI

EDILUL EFORIE MERGE PE PLAJA SA FACA CURATENIE IN APROPIERA ORASULUI PLUTITOR CARE LA CONSTRUIT DE 8 ANI INCOACE ,VOTATIL DRAGI CETATENI AI EFORIEI CA PATRU ANI VETI TRA BINEI NUMAI MICI ,PULPANESI BERE VISE PLACUTE.

ivan turbinca
14 mai 2012
let;s do it romania

ce comentarii pot face ,cand toate astea se fac numai cand este campanie electorala,observatia pe care doresc sa o fac;'';scriti pe romaneste ca nu tot omul cunoaste mai multe limbi sau intelesul lor';;'noi suntem in romania si in foarte multe orasele si sate au ramas mai mult batranii.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei