Primăria Hârşova şi CJC militează pentru promovarea tradiţiilor culinare dobrogene

de Mircea GHIȚĂ Joi, 09 Iunie 2022 236
Primăria Hârşova a reuşit cu ajutorul Consiliului Judeţean Constanţa să obţină aprobarea finanţării unui proiect important care face referire la gastronomie.
Este vorba despre promovarea tradiţiilor culinare Dobrogene care va avea loc în perioada următoare în oraşul de pe malul Dunării.

„Consiliul Judeţean Constanţa a obținut aprobarea finanțării obiectivului Regiunea Gastronomică Constanța și includerea acestuia în ruta națională Traseul Gastronomiei Tradiționale Românești. Promovarea tradițiilor culinare dobrogene, prin atestarea produselor locale proprii ca produs tradițional, va consolida potențialul turistic și cultural ridicat al județului. Pentru a atinge acest obiectiv, la nivelul județului se vor înființa mai multe Puncte Gastronomice Locale – PGL. În acest sens, reprezentanții Consiliului Județean Constanța vor organiza întâlniri cu persoanele interesate, în cadrul cărora vor fi prezentate și abordate toate aspectele proiectului. Persoanele fizice autorizate, asociațiile familiale sau societățile comerciale care doresc să afle mai multe detalii sunt invitate la sediul Primăriei Orașului Hârșova până pe data de 14.06.2022”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Hârşova.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei