Primăria Mangalia, prezentă cu oferte generoase la Târgul de Turism al României

de Cuget Liber Miercuri, 22 Februarie 2023 348
Municipiul Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului vor fi reprezentate la Târgul de Turism al României – ediția de primăvară, care se va desfășura, în perioada 23-26 februarie, la Romexpo Bucureşti. Cei interesați de ofertele turistice din sudul litoralului sunt invitați să viziteze standul 33, din Pavilionul B2, amenajat de Primăria Mangalia. Alături de reprezentanții Primăriei, vor expune serviciile turistice și cei mai importanţi agenţi economici din staţiunile Saturn, Venus, Jupiter, Cap-Aurora, Neptun şi Olimp.
Pe durata evenimentului, reprezentanții administrației publice locale vor prezenta publicului interesat, prin diverse materiale informative, potenţialul turistic al celor şase staţiuni din zona de sud a litoralului Mării Negre. În scopul creşterii atractivităţii turistice a stațiunilor, autorităţile locale și-au propus ca, prin implementarea mai multor proiecte de investiţii, să dezvolte zonele destinate circulaţiei pietonale, cu locuri pentru odihnă şi relaxare, faleze atractive sau străzi complet reabilitate.
„În ultimii ani, stațiunile Mangaliei au intrat într-un proces accelerat de revitalizare, datorită proiectelor de modernizare demarate de Primăria Municipiului Mangalia, dar și ca urmare a revenirii marilor investitori. Avem stațiuni cu numeroase unități de cazare, care creează condiții excelente pentru petrecerea unui concediu estival cât mai plăcut. Primăria Mangalia a venit în completarea investițiilor private, iar cu fonduri europene am reușit să modernizăm trama stradală din Saturn, Neptun și Olimp, centrul vechi al Mangaliei și falezele aferente, precum și falezele din Saturn sau Cap-Aurora. În continuare, vom contracta cât mai multe fonduri europene sau guvernamentale pentru reabilitarea tuturor stațiunilor din zonă, astfel încât acestea să devină o destinaţie de vacanţă care să atragă numeroşi vizitatori, români şi străini”, a precizat primarul Mangaliei, Cristian Radu.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei