Primăria Mangalia sprijină investitorii privaţi. „Vom continua să dezvoltăm zona”

de Mircea GHIȚĂ Luni, 30 Mai 2022 292
Primăria Mangalia a venit de foarte multe ori în ajutorul investitorilor privaţi pentru a dezvolta municipiul şi pentru a atrage, vară de vară, cât mai mulţi turişti.
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, este alături de investitorii privaţi şi speră că investiţiile acestora vor aduce eficienţă maximă pentru modernizarea oraşului. În acest sens, Cristian Radu a ţinut să transmită un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook.

„Bunăstare pentru locuitorii Mangaliei! Astfel pot fi traduse investițiile enorme care se fac, în această perioadă, în stațiunile din sudul litoralului, atât de investitorii privați, cât și de Primărie, cu bani europeni sau din bugetul local. Vorbim de locuri de muncă mai bine plătite pentru cei harnici, noi oportunități de afaceri pentru micii antreprenori locali, dar și venituri mai mari pentru oraș, ceea ce va însemna creşterea investițiilor în modernizarea infrastructurii. Vom continua să dezvoltăm zona și să fim parteneri de încredere pentru oamenii de afaceri onești”, a transmis Cristian Radu.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei