Primăria Năvodari, consultare publică pe tema traseelor cu autobuzele CT BUS

de Carmen MOCANU Vineri, 14 August 2020 419
Primăria Orașului Năvodari pune la dispoziția cetățenilor un chestionar online, precum și o adresă de e-mail, unde pot fi trimise propunerile privind înființarea unui nou traseu pe ruta Năvodari - Constanța: Linia 23 cu autobuzele CT BUS.
Potrivit primarului Florin Chelaru, vor exista trei tipuri de transport public Năvodari - Constanța: transport special pentru elevii care învață la școli din Constanța; transport turistic pentru a aduce vizitatorii din diferite zone ale Constanței la Năvodari și retur; și transport de masă pentru populație, cu particularitatea că o să fie inclusiv transport de noapte.
Chestionarul poate fi completat online la adresa: https://docs.google.com/…/1kS-Aj09wKl3PCyDfsGywMH…/viewform sau poate fi descărcat în format word ori format pdf de pe pagina web a Primăriei Năvodari. După ce este completat, el trebuie trimis la adresa de e-mail: [email protected].
Specialiștii CT BUS vor sprijini acest demers cu expertiza dobândită de-a lungul anilor de serviciu în slujba călătorului.
Propunerile pot fi trimise până la data de 16 septembrie 2020, urmând ca toate ideile exprimate să fie analizate cu atenție, pentru a se găsi cele mai bune soluții. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei