Primarii ex-pedeliști din Hârșova și Ion Corvin, "mândri că sunt membri PSD"

de Alexandra BĂLAN Luni, 26 Martie 2012 523
Primarul orașului Hârșova, Tudorel Nădrag, actualmente demisionar din PDL, a afirmat în cadrul conferinței de presă de astăzi că Partidul Social Democrat i-a fost alături încă din 2008, când inițial trebuia să candideze la funcția pe care o ocupă astăzi din partea apripei social democrate, însă din cauza unor probleme a ajuns să fie candidatul Partidului Democrat Liberal.
Nădrag se declară mândru să fie membru PSD.
Potrivit lui Nicușor Constantinescu, atât Tudorel Nădrag, cât și primarul localității Ion Corvin, Dumitru Nedea, prezent și el la reuniunea PSD de astăzi, au fost alături de social democrații constănțeni de mai mult timp, însă nu au făcut public acest fapt pentru a nu-și periclita mandatele. De astăzi însă, cei doi au devenit, oficial, membri PSD. 
Taguri

Comentează știrea

hasovean
26 martie 2012
adevar

6. Ionel Chirita este preferatul harsovenilor in toate sondajele facure in ultimul an. Asta se vede si in discutiile cu oamenii, chiar daca se fede o frica fata de cei care conduc primaria.

costel
26 martie 2012
mincinos

Lui Nadrag ii este frica ca, dupa ce Ionel Chirita va prelua conducerea primariei, va raspunde de fraudele si alte infractiuni comise in cei patru ani si crede ca intrarea in USL il va salva de lupta cu Chirita. FALS !

soveja
26 martie 2012
pentru Harsoveni

Nadragule te gandesti doar la teni ai trecut prin PRM, PDL, PSD, independent te gandesti doar la tine, nu la noi harsoveni, crezi ca daca varuiesti si tai pomi o sa te alegem iar. TE INSELI. NU TE MAI VOTAM

OM care voteaza
26 martie 2012
Romania

Primarii ex-pedeliști din Hârșova și Ion Corvin, "mândri că sunt membri PSD" - tradatori pentru interesul propriu

Ifrim
26 martie 2012
TRADATORULE

AI TRADAT PDL. AM FOST BUNI CAND TE-AI FOLOSIT DE NOI SA TE PUNEM PRIMAR. TE-AI FOLOSIT DE BANI PD SI ACUM TE FOLOSESTI DE BANI PSD, PTR TINE. NOI din PD NU TE VOM VOTA COMUNISTULE.

Manu
26 martie 2012
Nadrag

Nadrag se agata de putere cu ultimele sale forte.Stie ca in momentul in care PD-ul nu va mai fi la guvernare acesta va fi cercetat penal pentru modul ilicit in care a acordat contractele primariei.

Gigel
26 martie 2012
Primarie

Nadrag nu intelege ca va fi anchetat chiar daca trece la USL.Traseismul asta politic este o boala grea pentru scursurile acestea securiste.

Carmen Ivanus
26 martie 2012
Tradare?

Din ce in ce mai multi primari sar din corabia lui Traian incercand sa isi salveze propria piele.Nadrag incearca sa scape de dosarele care il asteapta in momentul in care partidul acestuia nu va mai fi la guvernare dar acest lucru nu se va intampla.Chiar daca trece la PSD acesta va fi cercetat pentru contractele pe care le-a incheiat in numele primariei.

thexfire
26 martie 2012
reptila

Nadrag este un traseist politic. A fost in PRM si in PDL

Cosmin
27 martie 2012
Tradador

Nadrag este un traseist politics si un mare tradator. A fost in PRM si in PDL si acum in PSD. Asa ceva nu se poate accepta. Schimbam barca de fiecare data cand nu ne convine? As vrea si eu sa imi pot schimba masina asa...dar nu se poate. Nici tradatorii nu vor fi votati!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei