Primarul din Medgidia a felicitat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie

de Carmen MOCANU Marţi, 10 Aprilie 2012 252
La Primăria Medgidia au fost sărbătorite cuplurile care în acest semestru au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Cele 28 de perechi au fost așteptate în sala de ședințe de primarul Marian Iordache care i-a felicitat și i-a premiat pe sărbătoriți. După ce au primit diplomele, florile și premiile, cuplurile prezente în sală au ciocnit câte un pahar de șampanie cu primarul Marian Iordache.
Taguri

Comentează știrea

Jeny
10 aprilie 2012
Iordae ingrasa porcul in ajun !!!

Dar pana acum de ce nu i-a felicitat ??? Si-a adus aminte brusc in pragul alegerilor de aceste cupluri ?? Rusine Iordache !!!!

medgidian
10 aprilie 2012
nunta mare

In curand ve-ti vedea logodna lui Pintilie cu Iordache !!! Moinescu le va fi ,,nas"!!!

votant
10 aprilie 2012
NU-L MAI DATI PE URATUL DE JAGARDACHE

MA SCUZATI,RESPECT ACEST ZIAR SI PE ZIARISTI DAR NU-L MAI DATI PE URATUL ASTA DE IORDACHE IN ACEST ZIAR. MA SCUZATI,SA NU MI-O LUATI IN NUME DE RAU CA RAD DE MOACA LUI! mOACA LUI NU ESTE URATA ESTE DOAR FALSA DAR URAT II ESTE SUFLETUL.NICI NU VA IMAGINATI CATA URATENIE ASCUNDE ACEST DEMOLATOR DE ORAS MEDGIDIA. VA ROG,VA IMPLOR,SALVATI-MA SA FAC PACATE IN ACEASTA SAPTAMANA A PATIMILOR,CA NU MA POT ABTINE CAND VAD ASEMENEA HAHALERA DE DEMOLATOR CA ACEST IORDACHE. JOS IORDACHEEE!!!!! JOS MINCINOSUL-PACALICIUL DE IORDACHE!!!!!! na,c-am facut pacate grele dar.... inca unul nu mai conteaza, asa ca.......mai zic .......JOS MAFIA IORDACHEANA!!!!!!

vera
10 aprilie 2012
Tichete

Tichetele cumparate din banii bugetului public au fost oare premii la aceasta aniversare? Mare rusine lui Iordache : sa se lupte el cu TATICUL sau pentru acelasi OS !?!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei