Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, ajutor pentru 90 de copii preșcolari

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 02 Septembrie 2022 148
Grădiniţele şi şcolile sunt gata să îi primească pe cei mici pentru noul an şcolar.
Primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, a primit ajutor din partea şefului IŞJ Constanţa, Sorin Mihai, şi a directoarei unei grădiniţe din localitate pentru a găsi o soluţie prin care să mărească numărul de clase, astfel încât niciun copil să nu rămână neînscris.

„Pentru toți cei 90 de copii care au fost respinși inițial pentru înscrierea la grădinițele din Năvodari am găsit locuri! Cu ajutorul domnului inspector școlar general Sorin Mihai și al doamnei director Angelica Enache, la Grădinița «Peștișorul de Aur» am înființat patru grupe noi (trei grupe mici și una mijlocie). Ieri a venit oficial și decizia de la IȘJ, astăzi am verificat la grădiniță stadiul pregătirilor și vă pot spune că toată lumea așteaptă bucuroasă prima zi de grădiniţă”, a transmis edilul Florin Chelaru.
De asemenea, primarul a mai afirmat că în şcoli şi în grădiniţe se face curăţenie la foc automat pentru ca elevii să se întoarcă în cele mai bune condiţii la clase. „Școlile, grădinițele, creșa și liceul se pregătesc să-și primească, în cele mai bune condiții, copiii! Pe ici, pe colo, mai avem ceva retușuri, lucrări sau facem curățenie, dar totul va fi gata! Suntem alături de directori, cadrele didactice și părinți pe baricade pentru ca noul an școlar să fie un succes pentru toată lumea”, a mai spus Chelaru.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei