Primarul Mangaliei apreciază rezolvarea situației cu podul de la Agigea

de Carmen MOCANU Marţi, 25 Iunie 2013 138
Primarul Mangaliei, Cristian Radu, apreciază promptitudinea demersurilor întreprinse de sena-torii USL și prefectul județului Constanța, la nivelul CNADNR pentru deblocarea traficului pe podul de la Agigea.
"În urmă cu câteva zile am ridicat această problemă la reuniunea senatorilor USL, desfășurată la Neptun. Ca și alți colegi primari din sudul județului, am considerat inac-ceptabil ca, în plin sezon, jumătate din podul de la Agigea să fie închis. Atât parlamentarii USL de Con-stanța, cât și prefectul Eugen Bola au făcut demersuri pentru rezol-varea situației. De aceea, acum țin să le mulțumesc deopo-trivă pentru implicarea în sprijinirea turismului din sudul litoralului", a declarat edilul Mangaliei.
Reamintim că în urma lucrărilor de consolidare, podul de la Agigea fusese închis pe două dintre cele patru benzi, urmând să fie redeschis în a doua jumătate a lunii august. În urma unei întâlniri între prefectul județului, reprezentanții CNADNR, proiectant și constructor, s-a decis reluarea traficului pe toate cele patru benzi ale podului, cu menținerea restricției de viteză la 50 km/h. 
Taguri

Comentează știrea

qqqq
25 iunie 2013
Pacat dl primar

Da este pacat dl primar inca nu ai rezolvat problema cu individul ala care ne-a oprit caldura asta iarna.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei