Primarul Mazăre a convocat aleșii locali într-o ședință

de Carmen MOCANU Luni, 12 August 2013 401
Consilierii locali ai municipiului Constanța au fost convocați la o ședință extraordinară, luni, 12 august 2013, ora 12.00, la Complex hotelier Malibu din stațiunea Mamaia.
Pe ordinea de zi se află două proiecte de hotărâre. Primul face referire la rectificarea bugetului municipal Constanța pe anul 2013. Cel de-al doilea proiect de hotărâre prevede aprobarea unui Acord de Cooperare încheiat între Municipiul Constanța - Consiliul Local Municipal Constanța și Județul Constanța - Consiliul Județean Constanța, în vederea funcționării serviciilor publice de salvare acvatică - salvamar și a posturilor de prim ajutor în sezonul 2013 pe plajele din Constanța și stațiunea Mamaia. 
Taguri

Comentează știrea

petrica
12 august 2013
si

si punctul 3 cum sa dau la tigani mai mult!

un curios
12 august 2013
RUȘINE

Că nu avem primar știe toară lumea. Dar nu avem nici primărie. Măscăriciul de Mazăre se întâlnește cu consilierii prin cârciumi. E limpede că își bate joc de noi cât poate el de haios.

gavroche
12 august 2013
hehehe!

pai de ce nu-i urca pe consilieri (mai ales doamnele) pe un car alegoric, in carnavalurile lui saptaminale (?!!!) din Mamaia? Mai fac oamenii carnaval, dar in fiecare saptamina... nu-i cam mult? Sau viata lui e un continu carnaval? Pe asta nu l-a vazut nici un psihiatru?

un curios
12 august 2013
ASTA E

Ba da l-a văzut domnul doctor Friedman și a spus pe bune că e retardat că suferă de neîmpliniri sexuale și se viseaza Napoleon...

Răspuns la: hehehe!
Adăugat de : gavroche, 12 august 2013
pai de ce nu-i urca pe consilieri (mai ales doamnele) pe un car alegoric, in carnavalurile lui saptaminale (?!!!) din Mamaia? Mai fac oamenii...
paraipan
12 august 2013
poate?

poate vrea sa le dea aer conditionat tiganilor din cartierul de suflet Ferentarii de Constanta

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei