Primarul Vergil Chițac și-a depus candidatura pentru un nou mandat. "Vreau să continui proiectele pe care le-am început"

de Mircea GHIȚĂ Luni, 29 Aprilie 2024 2375
Edilul Constanței, Vergil Chițac, a ajuns în aceste momente la Biroul Electoral Municipal de Circumscripție unde și-a depus dosarul pentru o nouă candidatură la alegerile locale din data de 9 iunie. 
Alături de el se află echipa de consilieri locali, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă dar și prefectul județului Constanța, Silviu Coșa.
"Mi-am depus candidatura pentru a continua proiectele pe care le-am început. Constanța s-a schimbat la față și continuă să se schimbe în bine. Eu nu mai am ce demonstra în viata asta. Nu este un orgoliu personal", a declarat Vergil Chițac.


Lista pentru Consiliul Local Municipal Constanţa este deschisă de actualul viceprimar Ionuţ Rusu, şi continuă cu Marius Prăzaru, Adriana Arghirescu, Marius Tulică, Cristian Omocea, Alexandru Nazîru, Ali Beazit, Dorel Sauciuc, Nicolae Frâncu, Mihaela Andrei, Iulian Şuchea, Gabriela Drăghici Tomescu, Florin Gavrilă, Adriana Câmpeanu, Nicolae Giuglea, Emanoil Ciortan, Ioan Solomon, Daniel Vasile, Marin Soare, Diana Danilov, Adrian Dugăiaşu, Teodor Popa, Tiberiu Cojan, Andrei Popa, Cristian Ianuşi, Iasemin Seitmola, Mihai Ghioca, Lucica Lăpuşneanu, Constantin Paţă, Iulia Nedelea, Panait Sebastian Mazilu, Alexandru Popa şi Ştefan Ciprian Petre.

LISTA CONSILIERILOR LOCALI

1. RUSU
IONUȚ
2. PRĂZARU
MARIUS-DRAGOȘ
3. ARGHIRESCU
ADRIANA
4. TULICĂ
MARIUS
5. OMOCEA
CRISTIAN
6. NAZÎRU
ALEXANDRU-MARIAN
7. ALI
BEAZIT
8. SAUCIUC
DOREL
9. FRÂNCU
NICOLAE-DRAGOSȘ
10. ANDREI
MIHAELA
11. ȘUCHEA
IULIAN-NICOLAE
12. DRĂGHICI-TOMESCU
GABRIELA
13. GAVRILĂ
FLORIN-TUDOR
14. CÂMPEANU
ADRIANA-TEODORA
15. GIUGLEA
NICOLAE
16. CIORTAN
EMANOIL-CRISTIAN
17. SOLOMON
IOAN
18. VASILE
DANIEL
19. SOARE
MARIN
20. DANILOV
DIANA-ANDREEA
21. DUGĂIAȘU
ADRIAN-DAN
22. POPA
TEODOR
23. COJAN
TIBERIU- VIOREL
24. POPA
ANDREI - NICOLAE
25. IANUȘI
CRISTIAN
26. SEITMOLA
IASEMIN
27. GHIOCA
MIHAI
28. LĂPUȘNEANU
LUCICA-CRISTINA
29. PAȚĂ
CONSTANTIN-DĂNUȚ
30. NEDELEA
IULIA
31. PUFLEANU
PANAIT-SEBASTIAN
32. MAZILU
CĂTĂLIN- GABRIEL
33. POPA
ALEXANDRU-PAUL
34. PETRE
ȘTEFAN-CIPRIAN
 
Taguri

Comentează știrea

GRIGORE
29 aprilie

CARE PROIECTE MAI DOBITOCULE, CA AI NENOROCIT CONSTANTA, NIMIC DIN CE AI FACUT NU ESTE BINE, DAR VINE NOTA DE PLATA STAI LINISTIT

fani
1 mai

Nu ai inceput nimic ,toate au fost clocite de vechiul primar iar matale ai facut doar ABUZUL in SERVICIU semnand contractele de executie fara sa fi analizat gogomaniile din proiecte si mai ales ai pus la treaba firme de balcon care aveau doar 2-3 angajati

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei