Procesul continuă fără Năstase. DNA ceruse prezența fostului premier în sala de judecată

de Cuget Liber Joi, 28 Iunie 2012 243
Avocații fostului premier au depus la Tribunalul București o cerere de întrerupere a executării pedepsei, din motive medicale, pe o perioadă de trei luni. Procurorul DNA a susținut că prezența în sală a fostului premier este obligatorie pentru judecarea cererii. Judecătorul, însă, a respins solicitarea, astfel că procesul va contiua fără Năstase.
Cererea de întrerupere a executării pedepsei nu se poate judeca fără Adrian Năstase în sală, a susținut un procuror. Solicitarea a fost respinsă, însă, astfel că procesul va continua fără Năstase, transmite Realitatea.net.
În prezent, fostul premier se află la Penitenciarul Rahova, la secția de Terapie Intensivă.
Fostul premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare cu executare, a ajuns, marți seară, la ora 22.40, cu ambulanța, la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce a fost externat de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost preluat de polițiști.
Năstase a încercat să se sinucidă, în 20 iunie, la locuința sa din strada Zambaccian, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detenție în dosarul "Trofeul calității".
Năstase a fost internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat în 21 iunie.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei