Proiectele pentru Strategia Dunării, prioritate în perioada 2014-2020

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 12 Octombrie 2013 87
Autoritățile locale trebuie să constituie în cadrul aparatului propriu un grup care să fie conectat în permanență la informațiile privind proiectele care pot fi accesate în cadrul Strategiei Dunării - aceasta este recomandarea pe care vicepremierul Liviu Dragnea le-a făcut-o participanților la conferința internațională "Strategia pentru regiunea Dunării - prezent și viitor", ce s-a desfășurat, vineri, la Giurgiu.
"Sunt patru piloni ai Strategiei Dunării cu 11 domenii prioritare și am recomandat tuturor autorităților locale din cadrul regiunilor riverane Dunării ca în cadrul fiecărui aparat propriu să formeze un grup care să țină legătura și să fie permanent la curent cu noutățile și posibilitățile de finanțare în cadrul Strategiei Dunării", a declarat Liviu Dragnea.
Vicepremierul recomandă acest lucru deoarece va fi o competiție acerbă în accesarea acestor proiecte din cadrul Strategiei Dunării, pentru perioada 2014-2020, și a argumentat că nu există undeva niște depozite cu bani care să fie folosite pentru aceste proiecte.
Liviu Dragnea a declarat că proiectele privind Strategia Dunării vor trebui urmate de cele privind Strategia Mării Negre. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei