PSD va anunța săptămâna viitoare candidații la Primăria Constanţa și la CJC. Răsăuţeanu şi Stroe sunt în cărţi!

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 09 Februarie 2024 1579
Aflat la întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu și cu primarii PSD de la Centrul de Afaceri Năvodari, președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a declarat, vineri, că săptămâna viitoare partidul va anunța candidații la Primărie și la Consiliul Județean Constanța.
El nu a dorit să dea mai multe detalii. 
În schimb, pe surse, în cadrul şedinţei interne, social-democraţii de la Constanţa au votat pentru Costin Răsăuţeanu, la funcţia de Primar al Municipiului Constanţa şi Felix Stroe pentru Consiliul Judeţean Constanţa.
Reamintim că Marcel Ciolacu a făcut o vizită, vineri, la Constanța unde a vizitat Șantierul Naval și s-a întâlnit cu primarii și conducerea PSD Constanța.

Din discuțiile care au avut loc la Năvodari a existat o propunere pentru Primăria municipiului Constanța în persoana lui Costin Răsăuțeanu. Dar nu este nimic sigur, iar pentru președinte al CJC a fost propus Felix Stroe.

La Centrul de Afaceri Năvodari au participat și Mihai Tudose, șeful campaniei pentru europarlamentare, secretarul general, Paul Stănescu și miniștri Simona Bucura Oprescu și Adrian Câciu.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei