Rareș Bogdan: „Marcel Ciolacu este în campanie prezidenţială. Orice candidat al stângii pierde”

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 21 Octombrie 2023 1199
Marcel Ciolacu a intrat în campanie electorală pentru prezidențiale de mai bine de trei luni, dar acest lucru nu îi va garanta succesul, spune Rareș Bogdan. Liderul PNL susține că Ciolacu va pierde alegerile prezidențiale dacă va ajunge în turul doi cu un candidat al PNL, pentru că oamenii nu vor alege stânga.
„Marcel Ciolacu este de vreo trei, patru luni în campanie prezidenţială, dar din experienţa mea ca fost jurnalist şi din experienţa mea ca actual lider PNL, dar observator al vieţii politice, vă pot spune că dacă începi prea repede să alergi, s-ar putea ca finişul să nu-ţi aparţină. Eu am văzut un lucru. Atunci când noi l-am lansat pe Klaus Iohannis, l-am lansat undeva la început de iulie. (…)
L-am lansat pe domnul Klaus Iohannis, care a câştigat alegerile în noiembrie. Deci din iulie în noiembrie sunt vreo patru luni. Faptul că domnul Ciolacu a început atât de repede campania electorală nu îi dă neapărat siguranţa câştigării alegerilor, mai ales că, dacă ne uităm în turul doi, dacă ajunge cu un candidat al dreptei, orice candidat al stângii pierde”, a spus Rareş Bogdan, sâmbătă, la un post TV.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei