Referendum/ Palaz: "INS l-a lămurit pe Nicușor, referendumul este invalid"

de Alexandra BĂLAN Luni, 07 Noiembrie 2011 773
Claudiu Palaz a declarat în urmă cu câteva minute prin intermediul unui comunicat de presă că INS a răspuns solicitării BEC și a explicat că recensământul din 2011 facere referire la populația stabilă, nu la cea prin care se întocmesc listele de alegători.
"Președintele Institutului Național de Statistică, Vergil Voineagu, a răspuns întrebării formulate de președintele BEC Constanța, comunicându-i că rezultatele recensământului din octombrie 2011 se referă la populația stabilă, iar nu la cea care se ia în considerare la stabilirea listelor de alegători, aceasta întocmindu-se nu de INS, ci de Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date. Indiferent de eforturile pe care le depune Nicușor Constantinescu de a scoate din "pălăria de magician" procente, documentele și legea vorbesc de la sine", a declarat Palaz.
Taguri

Comentează știrea

rex
7 noiembrie 2011
nu puteti schimba vointa celor prezenti la vot

Machidon tampit, referendumul o fi invalidat dar vointa celor care au votat NU pentru desfiintarea judetului nu o puteti nega. Cand caricatura hidoasa a fost repusa in functie de referendum , rezultatul votului nu a fost ca la acest referendum si facut din asta o sarbatoare.

Socola
7 noiembrie 2011
Draga Claudiu Palaz: Medici tai ne-au lamurit

Esti mincinos cu nasul lui Pinochio

George
8 noiembrie 2011
:))

:)) LOL Nu sunteti inca constienti ca pana acum ne-am hranit cu minciuni?

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei