REFERENDUM: PREZENȚA LA VOT ÎN STRĂINĂTATE

de Alexandra BĂLAN Luni, 30 Iulie 2012 294
Votul românilor din străinătate la referendumul național pentru demiterea președintelui României s-a încheiat astăzi dimineață, la ora 9.00, ora locală a României, odată cu închiderea ultimelor secții de votare din SUA și Canada, informează MAE.
Pe baza diferențelor de fus orar, votul s-a derulat în străinătate pe durata a 35 de ore și a decurs în condiții normale, fără a fi înregistrate incidente.
Votul românilor din străinătate la referendumul național s-a încheiat odată cu închiderea ultimelor secții de votare din SUA (Los Angeles, San Francisco, Seattle, Portland, Sacramento, Phoenix) și Canada (Vancouver).
Procesul de votare la referendumul național pentru demiterea președintelui României a început în afara țării sâmbătă, la ora 22.00, ora României, la secția de votare nr.229, organizată la Auckland, în Noua Zeelandă. Având în vedere fusul orar, următoarele secții care s-au deschis, la ora 00.00, ora României, au fost în Australia, la Canberra (secția nr.17), Sydney (secția nr.18) și Melbourne (secția nr. 151).
Ministerul Afacerilor Externe a organizat pentru acest scrutin 306 secții de votare în afara țării.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei