S-a stabilit când vor avea loc alegerile pentru noua conducere PNL. Iată calendarul

de Cuget Liber Luni, 27 Februarie 2017 156
Liderii PNL au stabilit în ședința Biroului Politic Național de luni calendarul alegerilor interne: convocarea Consiliului Național de Coordonare pentru data de 4 martie, finalizarea alegerilor în organizațiile județene până pe 2 mai și organizarea Convenției Naționale pentru alegerea noii conduceri a partidului în 17 iunie.

"Am preconizat să încheiem alegerile interne până la data de 17 iunie. De asemenea, să finalizăm alegerile la nivelul județelor până în data de 2 mai. Consiliul Național de Coordonare este forul instituțional al PNL care validează comisia de organizare a alegerilor, comisia de modificare a Statutului, modificările la Statut și calendarul exact pentru încheierea alegerilor interne", a anunțat Raluca Turcan, potrivit news.ro.

Până acum și-au anunțat oficial decizia de a candida la șefia PNL fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu și fostul prim-vicepreședinte al partidului, Ludovic Orban.



Taguri

Comentează știrea

Cetățeanul
27 februarie 2017
pnl = pntcd

" Vecini de cavou, succes și vânt din pupa pe drumul cel bun bun " și vă urmează și ceilalți prieteni de dreapta, că și ei se îndreaptă spre groapa pe care ați săpat-o altora și acum urmează să cadeți cu toții în ea, în groapa pierzării, Johannis kw, vă cântă prohodul ! Succes în continuare și celui ce vă cântă prohodul, că vă cântă bineeeeeeee ( "+") !

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei