Scrisoare deschisă pentru Mangalia

de Alexandra BĂLAN Miercuri, 20 Iunie 2012 449
Câștigătorul alegerilor din 10 iunie, deputatul PDL Zanfir Iorguș, a trimis în urmă cu câteva minute o scrisoare deschisă adresată locuitorilor orașului Mangalia. Acesta vorbește despre decizia de anulare alegerilor, menționând că cei care au "cumpărat" de la BEC această hotărâre doresc cu disperare să devină "proprietarii" municipiului.
"Dragi cetățeni ai Mangaliei,
Democrația în Mangalia a fost îngenuncheată de interesele murdare ale unor oameni străini de orașul nostru. Ați fost umiliți până și în ziua în care ați avut dreptul să alegeți viitorul vostru și al copiilor voștri; ați fost umiliți așteptând ore în șir să votați. Proasta organizare a acestor alegeri a fost intenționat făcută de către autorități să vă pună nervii la încercare!
Orașul este doar al vostru, indiferent de culoarea politică a oricărei guvernări. Deși s-au încercat și aici multe mârșăvii, rezultatul votului a arătat că nu v-ați vândut conștiința.
Totuși, alții decât VOI, au reușit să cumpere ANULAREA ALEGERILOR voastre democratice, dar numai pentru primar, cu speranța meschină, că la reluarea alegerilor vor putea în sfârșit să devină «proprietarii» orașului și ai vieților voastre. Însă, paradoxal, voturile pentru alegerea președintelui Consiliului Județean și a consilierilor județeni, le-au convenit într-atât, încât acestea NU AU FOST ANULATE", spune Iorguș. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei