Senatorul Mihai Stănișoară vrea să candideze la o funcție de conducere în PDL

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 16 Iunie 2012 241
Senatorul democrat-liberal Mihai Stănișoară a declarat pentru o televiziune că la Convenția Națională extraordinară a PDL, care se va organiza la o dată ce se va stabili duminică în cadrul Colegiului Director, va candida pentru o funcție de conducere în partid.
El a lăsat să se înțeleagă că PDL trebuie reconstruit în urma înfrângerii suferite la alegerile din 10 iunie și a spus că este nevoie de o conducere legitimă care să aibă toate prerogativele date de statut pentru a pune urgent și cu fermitate în practică programele și prioritățile stabilite.
Referitor la persoana care îi va lua locul lui Emil Boc la șefia partidului, Stănișoară a precizat că "Vasile Blaga poate fi o variantă, el având toate atuurile" și a exclus posibilitatea ca Mihai Răzvan Ungureanu să ajungă în fruntea democrat-liberalilor întrucât partidul trebuie condus de cineva care îl cunoaște din interior și are vechime.
Senatorul Mihai Stănișoară a candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți și a obținut 41,27% din sufragii, în timp ce contracandidatul său din USL, Adrian Duicu, a câștigat cu 45,20% din voturile exprimate.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei