SORIN GRINDEANU: "Duminică va fi o întrunire de Guvern pentru ABROGAREA OUG privind modificarea Codurilor Penale"

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 04 Februarie 2017 1023
OUG privind modificarea Codurilor penale va fi abrogată duminică, în ședință de guvern, a anunțat premierul Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria.

"Am luat, după aceste zile, câteva decizii. Prima, mâine vom face în regim de urgență o ședință de guvern pentru abrogarea acestei ordonanțe. (...) Nu vreau și nu doresc să dezbinăm România. (...) S-a creat un clivaj în societate", a declarat premierul.

"O să demarez rapid o consultare cu toate partidele, pornind de la deciziile CCR și de la forma pe care o avem excluzând poate acel prag de 200.000 de lei, foarte mult discutat, ca după un dialog pe care sper să îl am , în scurt timp să trimitem proiect de lege în parlament pentru punerea in acord a deciziei CCR cu cadrul legal.
Toate argumentele pe care le-am avut în susținerea acestei OUG nu au fost foarte bine comunicate. S-a creat confuzie, distorsiuni care nu au legătură cu ce s-a adoptat. De aceea, Ministerul Justiției și ministrul Justiției își asumă consecințele.
Doresc în continuare a pune în practică programul de guvernare pentru care am fost votați. Avem 12 puncte pe care trebuie să le adoptăm prin ședințele viitoare de guvern" a mai declarat Sorin Grindeanu.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei