Stelian Ion ar putea sesiza Parchetul! Susține că numele său apare în listele de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă

de Carmen MOCANU Duminică, 28 Aprilie 2024 1914
Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța, Stelian Ion, susține că a fost informat că numele său apare pe lista de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă (SOS).
„Strângerea de semnături de susținere a candidaturilor este o bună ocazie de a interacționa cu oamenii, de a primi sfaturi, idei, critici.
Din păcate, unii candidați folosesc ocazia aceasta pentru a mai comite câte o fraudă, câte o infracțiune. Am fost sesizat că numele meu ar fi înscris în listele de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă. Și nu doar semnătura mea, ci și semnăturile altor colegi din USR Constanța ar fi fost falsificate de adepții șoșociști.
Trecând peste ridicolul și gravitatea situației, am solicitat deja Biroului Electoral Municipal să îmi confirme informația, după care voi înainta către parchet o sesizare penală. România nu poată fi schimbată de astfel de specimene certate cu legea, de hoți la drumul mare.
Trebuie să fim foarte atenți la aceste alegeri. Cu siguranță vor mai fi și alte tentative de fraudă electorală, dar vom păzi fiecare vot, iar cei care vor încerca să fure voturile oamenilor vor fi sancționați”, a transmis Stelian Ion, pe pagina sa de socializare.
Taguri

Comentează știrea

Furtul si Societatea RO
29 aprilie

[ tehnic ] detectarea semnaturii multiple e relativ simplu, doar vointa alesilor sa fie. Ca hartiile se pot primii doar insotite de tabel pe bit cu identificare de CI [ sa fie mai ieftin pt. stat si angajeze doar 1 soft pt. verificare de 1stundent mai amarat si care tine cu RO ... ca de aia e amarat de frumusete de RO si atita e nevoie ! ]. Altii de exemplu creeaza premisele pentru furt centralizat, poate si cu implicarea altora de pe alte meleaguri [ baza de date cu preferinte, nume si pronume si sa stim bine cine-ce-cum ] Votul [ inculsiv preferinte ] doar clasic cu urna si multi care se uita din toate taberele ! [ asa e cel mai sigur ] Pe istoric poate e relevat si actiunile conducerii dupa evenimentele 89, pentru cadru care tot s-a propagat ! [ cu UE, trebuie vazut bine cine-ce-cum pe moralitate ] Pe plan local, daca furi acolo de 1mita, e asa fara semnificatie, tocmai bun de ales ... ca pe raport cu ... Adica e asa de ... in fiecare zi tot vezi pe fiecare pagina igienica moralitatea si multa auzenie pe toate difuzoarele ! [ fiecare cu specializarea, pe tabara iubirii ... adica la ceilalti ! ... capra si buna coexistenta ] Mult Succes la Libera Alegere si Vot Luminat !

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei