SURPRIZĂ DE PROPORȚII. Florin Gheorghe și Dănuț Culețu deputați ARD, Gigi Chiru, senator

de Cuget Liber Luni, 10 Decembrie 2012 3106
Potrivit unor surse din cadrul ARD, în urma numărării voturilor și a calculelor preliminare, se pare că la redistribuire, ARD va primi două mandate de deputat, în persoana lui Dănuț Culețu și Florin Gheorghe, și un mandat de senator, câștigat de Gigi Chiru. Vom reveni cu amănunte.
Taguri

Comentează știrea

haa haa
10 decembrie 2012
sunteti nebuni

terminati ma cu prostiile, nu mai visati aiurea ... ce visati noaptea vorbiti ziua ... vati tampit ce aveti ?

Daniel
10 decembrie 2012
Politca

In iarna Boc (Excrement in turca) a capotat. A venit Unguent si a luat mielul in brate. Localele prevesteau cutremurul de acum. Un Chiru care este bun de orice numai de ce vrea el sa para nu, i-a tras frana de mana lui Mazarel. La Referendum, Chirou a fost salvat de amicii din Europa, dracu stie de ce. Acum PDL-isti sau ARD-isti iar si-au luat bastoane la buci. Fratilor cand pana mea o sa intelegeti ca a-ti pierdut? Treburile sunt clare de acum. In schimb daca USL-isti nu v-or veni cu ceva vizibil in primele 6 luni de guvernare, ajung siguri la gunoi. Pana atunci insa, vorba unei PDL-iste: CIOCUL MIIIIIIC!

constantean
10 decembrie 2012
bre inspectore...

Premieru "rahat" pe buna dreptate v-a taiat, ca toti bugeti stati toata ziua si va frecati "bocu", asta cand nu numarati "peschesu"... 20 mai 1990=duminica Orbului... 09 decembrie 2012=Duminica Pomanagiului Comunist, sa nu va auda lumea peste 4 ani cum urlati, din cauza prostiei... spiristilor analfabeti

dan moldoveanu
10 decembrie 2012

De la gratarul de mici la senator ati votat toti derbedei scursurile societati va maritati soarta cu virf si indesat o sa riciiti ca iezisori pe la geamuri de foame

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Hanibal
11 decembrie 2012
din campania ARD a iesit un sfaraiac

.Este posibil ca aceste alegeri,cu rezultatele pe care le vedem,sa determine o reactie ferma din partea tuturor pentru o schimbare reala a clasei politice.Deasemenea este posibil ca dl Chiru sa-si primeasca rasplata de a deveni senator pentru faptul ca a reusit sa distruga organizatia PDL Constanta..Normal ar fi sa renunte la eventualul scaun de senator si sa-si dea demisia din PDL sau din functia de presedinte,asa cum a facut Cezar Preda care,spre deosebire de Chiru are caracter si onoare.Ceea ce s-a intamplat la Constanta,s-a intamplat si la nivel national.Poate ca acum va intelege PDL,in ultimul ceas ce inseamna selectia,calitatea liderilor si rspectarea programului si statutului.Poate va intelege ce consecinte suporti daca nu te reformezi la timp, si sa n-ai grija sa formezi permanent cadre tinere si capabile,scolite temeinic si permanent nu o data pe an la Sinaia.Despre "succesul" lui Banias un singur lucru: merita dispretul total al celor care au sperat candva ca va face ceva,Sa nu ne pripim si sa condamnam electoratul.In sfarsit,a inceput sa se trezeasca.Succesul USL este dovada ca politicianistilor li s-a mai acordat o sansa.USL isi datoreaza succesul dorintei de razbunare a cetatenilor pentru gafele facute de PDL.Succesul USL este cantecul de lebada al politicianistilor romani.In mod sigur USL se va disloca,dar nu inainte de a da Romaniei lovituri mortale.De azi inainte,toata nadejdea noastra este in Hasotti,Mazare,Martin &compania dirijati de Voicu Madalin.

Andrew
19 decembrie 2012
ANALFABETULE !

Mai ....Daniel ! Tu la orele de romana ai cam chiulit nu-i asa ? Berbecule citeste si tu un dictionar ceva sau nu poti din cauza celorla(n)te ? 66, poker OFFF !

Răspuns la: Politca
Adăugat de : Daniel, 10 decembrie 2012
In iarna Boc (Excrement in turca) a capotat. A venit Unguent si a luat mielul in brate. Localele prevesteau cutremurul de acum. Un Chiru care este...

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei