Tăriceanu îi arată ușa lui Zgonea: "Ar fi trebuit să renunțe la funcție"

de Cuget Liber Luni, 16 Mai 2016 166
Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că partidul susține modificarea regulamentului Camerei Deputaților și a precizat că președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, trebuia să renunțe la funcție după ce i-a fost retras sprijinul politic.
"Părerea mea este că domnul Zgonea, în momentul de față, face o greșeală. Cred că ar fi trebuit, odată cu retragerea sprijinului politic din partea PSD-ului, să facă domnia sa acest gest.(...) Cred că în orice țară civilizată care respectă anumite cutume democratice, odată cu retragerea sprijinului politic, președintele Camerei s-ar fi retras. Din acest motiv, cred că cei de la PSD, și ne-au consultat și pe noi, nu pot să vă ascund acest lucru, doresc anumite modificări de regulament ca să nu se intre într-o dispută lungă și contraproductivă. Regulamentul se modifică permanent, s-a modificat de multe ori. (...) ALDE susține modificările care, de fapt, nu fac decât să dea un cadrul legal acestor decizii politice. În momentul în care cineva începe să se agațe cu mâna de scaun și este o situație penibilă, sigur că trebuie să existe un suport regulamentar ca aceste lucruri să fie făcute. În trecut, s-a considerat că un astfel de gest va veni de la sine. Nu vine întotdeauna și atunci trebuie și el reglementat", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, citat de Mediafax
Taguri

Comentează știrea

Noghin Doina Elena
18 mai 2016
Tariceanu ii arata usa lui Zgonea

Sa plece amandoi adata, acum! Dar nu pentru a-l aduce pe Ponta! Nu vrem sa radadracu de porumbel! Tariceanu trebuia sa plece de f.mult timp!!! A cauzat prea ult liberalismului roanesc si iplicit celui European. Oare al cui acoperit o fi, ca a rezistat atat de bine comparativ cu aliatul lui Patriciu?? Sa plece toti 3 odata din politica,ACUM: siTariceanu si Ponta si Zgonea! Din 17 milioane de romani, se pot gasi usor inlocuitori, daca este bunavointa ( ceea ce le lipseste si lui Tariceanu si lui Ponta. Sa plece amandoi acum, ca nu ne mai trebuie un alt "USL"! DEN.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei