Tinerii liberali organizează "Ziua Sportului" în comuna Mihail Kogălniceanu

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 03 August 2013 78
Organizația de Tineret a PNL din Mihail Kogălniceanu, organizează, sâmbătă, 3 august 2013, evenimentul numit "Ziua Sportului".
Activitatea va începe la ora 9.30 cu un marș al sănătății. Punctul de plecare va fi la cap de linie (ieșire din comună, spre Târgușor) iar finish-ul va fi în Parcul Tineretului. Potrivit organi-zatorilor, evenimentul va continua, pe parcursul întregii zile, cu diverse competiții ce se vor desfășura în Parcul Tineretului, printre care șah, table, skandenberg, tenis de picior și fotbal.
La eveniment și-au anunțat participarea tinerii liberali din Constanța, Mangalia, Năvodari, Ovidiu, Techirghiol, Hârșova, Nicolae Bălcescu, Corbu, Fântânele și Băneasa. Pe lângă numărul mare de concurenți înscriși la competiții, la "Ziua Sportului" sunt așteptați și membrii Biroului Permanent Județean ai Organizației TNL Constanța împreună cu deputatul Mihai Lupu și senatorul Puiu Hașotti.
Acțiunea este organizată cu sprijinul primarului Ancuța Belu.
"Este o bucurie pentru mine să văd că tinerii noștri au astfel de inițiative sănătoase. Acesta este și motivul pentru care le ofer tot sprijinul meu. Într-o eră a tehnologiei, în care mulți tineri petrec tot mai multe ore în fața televizorului sau a calculatorului, faptul că există încă atât de mulți tineri dornici să facă mișcare și sport, este de natură să mă bucure. Aceasta este prima ediție, însă, le voi oferi tot sprijinul meu pentru a transforma competiția de anul acesta într-o tradiție. Le urez succes tuturor participanților și îi felicit pentru pasiunea lor pentru sport", a spus primarul Ancuța Belu.
La finalul concursurilor, vor fi acordate diplome de participare tuturor competitorilor.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei