Tinerii români vor primi reduceri prin cardul european pentru tineret. Ministrul Familiei a anunțat beneficiile pentru cei care îl primesc

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Marţi, 31 Ianuarie 2023 350
Tinerii români vor beneficia de reduceri prin cardul european pentru tineret, după ce Guvernul a aprobat aderarea României la Asociația Europeană a Cardurilor de Tineret (EYCA), a anunțat ministrul Familiei, Gabriela Firea, potrivit Antena3

"Tinerii români vor beneficia de reduceri la transport, cazare, evenimente culturale și sportive sau la marile lanțuri de magazine prin cardul european pentru tineret.", anunță Gabriela Firea.

"Am prezentat și susținut, în ședința de Guvern de astăzi, documentul prin care România va adera la acordul parțial pentru mobilitatea tinerilor prin intermediul cardului european pentru tineret și va face parte din Asociația Europeană a Cardurilor de Tineret sau EYCA așa cum este cunoscută în rândul tinerilor", a mai precizat aceasta.
Ea precizează că proiectul a fost adoptat și Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse va fi de acum instituția responsabilă cu dezvoltarea și implementarea Cardului European de Tineret în România. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei