Tragedia din Muntenegru / Guvernul se întrunește azi în ședință

de Cuget Liber Marţi, 25 Iunie 2013 71
Executivul se va întruni marți în ședință, urmând să propună ca miercuri să fie decretată zi de doliu național în memoria celor 18 români care și-au pierdut viața într-un accident rutier în Muntenegru.


"Vom avea o nouă ședință, de data aceasta formală, a Cabinetului (după una informală luni - n.r.) și, dacă sunt îndeplinite toate condițiile legale, vom propune ca miercuri să fie declarată zi de doliu național în memoria persoanelor care au decedat, în sprijinul și în semn de respect pentru familiile acestora și pentru a arăta că o mare tragedie poate să consolideze un sentiment de solidaritate în societatea românească, un sentiment de care atunci când apar asemenea tragedii, avem totuși foarte mare nevoie", a afirmat luni premierul Victor Ponta, la sediul Ministerului Afacerilor Externe, unde a condus celula de criză constituită după accidentul din Muntenegru. 

Trupurile celor 18 români care și-au pierdut viața în accidentul rutier din Muntenegru vor fi transportate marți de la Podgorica la București. De asemenea, în țară vor fi aduși o parte dintre cei 29 de răniți, scrie Agerpres.

Taguri

Comentează știrea

Nea Mitica
25 iunie 2013
Senzational!

Este asteptat cu mult interes si punctul de vedere al comentatoarei Miruna! Aceasta se afla pe teren si vrea sa afle similitudini cu accidentul de la pod Cora (butelii) si sigur va veni cu vesti despre implicarea primarului Mazare in ambele accidente!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei