TRAGEDIE! SOȚIA UNUI POLITICIAN DIN ROMÂNIA A MURIT. ABIA DEVENISE MĂMICĂ

de Cuget Liber Sâmbătă, 18 Iunie 2016 1225
Soția unui om politic din România s-a stins la doar 36 de ani, după ce ar fi fost diagnosticată cu o boală incurabilă, de care se pare că aceasta suferea de mai mult timp.

Soția unui politician din România a murit la numai 36 de ani! Este vorba despre Raluca Filip Colgiu, soția lui Florin Colgiu, finul lui Cristi Bîgiu, și fiica președintelui filiale Buzău a Uniunii Notarilor Publici, Eugenia Rica Filip. Ea a încetat din viață în sâmbătă noaptea, la Spitalul Fundeni din Capitală, din cauza cancerului, scriu cei de la Știripesurse.ro.

Raluca Filip Colgiu doar ce născuse, iar apropiații susțin că boala s-ar fi declanașat după ce soțul femeii, Florin Colgiu, a fost arestat în dosarul luării de mită în care este judecat fostul președinte al CJ Buzău,Cristi Bîgiu. Florin Colgiu, finul lui Cristi Bîgiu, a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare, pentru complicitate la luare de mită, în dosarul în care Bîgiu este acuzat de luare de mită și conflict de interese, în primă instanță. Apoi, magistrații au decis ca Florin Colgiu să lucreze o sută de zile în folosul comunității și să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate, scrie stiripesurse.ro

Taguri

Comentează știrea

Cu ce v.au incalzit banii ???
18 iunie 2016
Totul se plateste, dar de multe ori platesc cei nevinovati ( sotie, copiii)

Coruptia ucide si colateral. Daca nu ar fi fost corupt sotul, ea nu mai murea. A meritat ??????????????

Mos Ion
20 iunie 2016
Si asta este subiect de stiri ?

A murit sotia unui infractor , ce atata tam-tam ?

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei