Traian Băsescu: Categoric nu va exista niciun partid care să respingă ratificarea în timp util a acordului de uniune fiscală

de Cuget Liber Miercuri, 14 Decembrie 2011 446
Președintele Traian Băsescu susține că, în mod categoric, niciun partid politic parlamentar nu va respinge ratificarea în timp util a acordului de uniune fiscală al UE.
"Întâlnirile au fost extrem de importante și ele ne îndreaptă către un consens. Ce pot afirma în mod categoric este că nu va exista niciun partid politic parlamentar care să respingă ratificarea în timp util a acordului de uniune fiscală și cred că aceasta este cea mai importantă concluzie a zilei", a spus Băsescu, într-o declarație susținută la Palatul Cotroceni, după consultările cu partidele parlamentare.
El a dat asigurări că se va modifica și Constituția în timp util, dacă acest lucru se va dovedi necesar pentru introducerea condițiilor din acordul de uniune fiscală în legea fundamentală.
Președintele Traian Băsescu a avut astăzi consultări la Palatul Cotroceni cu liderii partidelor parlamentare, cu președinții celor două Camere al Parlamentului și cu premierul Emil Boc pe tema acordului de guvernanță fiscală al UE. După consultări, șeful statului a participat la ședința de Guvern.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei