UDTTMR discută despre "Femeia turco - tătară de succes"

de Alexandra BĂLAN Joi, 04 Octombrie 2012 623
Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România și Revista "Avantaje" va organiza, mâine, începând cu orele 17.00, seminarul cu tema "Femeia turco - tătară de succes: viața profesională versus viața familială. Se exclud? Se completează? Se reconciliază? Femei obișnuite cu povești neobișnuite".
Vor răspunde acestor întrebări numeroase membre ale comunității care și-au anunțat participarea, femei de succes în diferite domenii de activitate. Alături de ele se vor afla și oaspeții de la București, realizatoare și cititoare ale Revistei "Avantaje", care vor încerca să cunoască, prin intermediul acestei acțiuni, femeia turco - tătară, atât prin prisma reușitelor în viața profesională, cât și în calitate de mame și soții.
Cei care s-au implicat în organizarea acestui seminar sunt: Daniela Palade Teodorescu, redactor-șef la Revista "Avantaje", lector univ. dr. Denis Ibadula - Universitatea "Ovidius"- Constanța, Turchean Bari, președinta Organizației de Femei a UDTTMR filiala Constanța și Gelil Eserghep, președinte UDTTMR. Seminarul va avea loc la sediul UDTTMR din str. B.P. Hașdeu nr. 53. 
Taguri

Comentează știrea

dogan iusuf
20 octombrie 2012
presedinte ilegal

singur candidat el,actualul presedinte al UDttmr si singurul candidat la desemnarea din partea UDTTMR a candidatului la parlamentul Romaniei.Amandoi,Vadim Tudor Eserghep,care se pupa cu Ecaterina ucigasa tatarilor Crimeeni in SNK.Petersburg,cand era "duce tucalul" lui VADIM.Iar candidatul un neispravit,care-si zice avocat.Alegerile fiind trucate,autoritatile ar trebui sa se autosesizeze.Tatarii nostri sa nu-i voteze si autoritatile sa nu-i lase falsifice alegerile.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei