Un nou proiect va fi implementat în orașul Techirghiol. Reţeaua de alimentare cu apă va fi extinsă

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 29 Martie 2024 1873
Primarul din oraşul Techirghiol, Iulian Soceanu, a anunţat că va implementa un nou proiect benefic pentru localitatea pe care o administrează.
Practic, este vorba despre infrastructura de utilitate publică care va fi extinsă. Vorbim aici despre alimentarea cu apă.
„Un nou proiect finanţat prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny va fi implementat în oraşul nostru. Mai exact este vorba despre proiectul Extinderea infrastructurii de utilitate publică în cartierul Tineretului parcela A105/2, oraş Techirghiol – alimentare cu apă.
Suma alocată de la bugetul de stat pentru acest proiect este de peste 3,2 milioane de lei, iar din bugetul local vor fi alocaţi puţin peste 100.000 de lei. Prin acest proiect se vor realiza aproximativ 2,5 km de reţea de apă potabilă care vor deservi peste 600 de locuitori din zonă.
În scurt timp, vom semna contractul de finanţare pentru ca ulterior să demarăm procedurile privind licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lucrării” , a transmis Iulian Constantin Soceanu, primarul orașului Techirghiol.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei