De la Constanța, Vasile Blaga trage semnalul de alarmă: "Uneori, am impresia că românii cred mai mult în PNL decât unii dintre colegii noștri"

de Carmen MOCANU Luni, 15 Iunie 2015 163
Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a fost prezent, sâmbătă, la Constanța, pentru a-i fi alături senatorului Puiu Hașotti, care și-a lansat cartea "PNL Constanța 1990-2014" în care descrie istoria tumultuoasă a organizației județene a PNL Constanța, fiind prima lucrare politică de acest gen.
"Am primit cartea în urmă cu trei săptămâni și pot să spun că prezintă, la rece, adevăruri foarte clare și mai ales succese și insuccese, și modul în care ele s-au obținut sau nu. Apar și eu în carte, cum se putea altfel, când mai bine, când mai rău, pentru că așa este viața", a spus Vasile Blaga.
În plus, el a transmis un mesaj către toți liberalii pentru desăvârșirea con-strucției care este marele PNL, dând de înțeles că nu el, ci alții vor finaliza proiectul fuziunii PDL-PNL.
"Am făcut tot ce a depins de mine și de alți colegi ca, în sfârșit, după ’89, noi să facem ceea ce puteau face alții înaintea noastră. Lucrurile sunt în construcție, nu s-au încheiat. Alții vor avea obligația de a desăvârși această construcție care este marele PNL. Rugămintea mea este ca toți să credem în el așa, cum cred românii. Uneori, am impresia că românii cred mai mult în PNL decât unii dintre colegii noștri", a mai spus copreședintele PNL, Vasile Blaga. 
Taguri

Comentează știrea

rex
15 iunie 2015
Liberalul lui peste

Bleaga, nu confunda cativa idioti ce va aplauda cu romanii cu mintea la purtator!

Cezar
15 iunie 2015
Ce credinta?!!!

Nu ai cum sa crezi intr-un partid,oricare ar fi el. Sunt multi care nu cred nici in Dumnezeu,cum sa crezi in ceva care este de fapt o adunatura de insi,unii chiar de tot rahatul? Nu ,tovarase Blaga, romanii nu cred in PNL,de fapt nici nu mai este PNL ci o corcitura dubioasa. Romanii,putini din ei poate au ceva sperante si cam atat,dar nu neaparat directionate catre un partid anume.

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei