Valeriu Zgonea, plasat sub control judiciar. Fostul președinte al Camerei Deputaților, cercetat pentru trafic de influență

de Cuget Liber Miercuri, 15 Februarie 2017 138
Fostul președinte al Camerei Deputaților s-a prezentat miercuri la sediul DNA Ploiești, el fiind citat pentru audieri într-un dosar privind fapte de corupție. Valeriu Zgonea ar fi primit foloase necuvenite constând într-un sejur la Viena și cheltuieli legate de o casă de vacanță din Covasna.
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 15 februarie 2017, față de inculpatul ZGONEA VALERIU – ȘTEFAN, vicepreședinte, în perioada 2010-2012, și ulterior președinte al Camerei Deputaților din cadrul Parlamentului României în legislatura 2012-2016, pentru infracțiunea de trafic de influență.
Totodată, s-a dispus efectuarea urmăririi penale față de numitul DOBRICĂ DUMITRU, consilier județean în cadrul Consiliului Județean Buzău în perioada iunie 2004-decembrie 2013 și administrator/acționar al unei societăți comerciale, pentru infracțiunea de cumpărare de influență.

Taguri

Comentează știrea

eugen
15 februarie 2017
zgonea

ca asta ce mai au ca doar a fugit din PSD sau poate a fluierat in biserica la COTROCENI

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei