VIDEO: Primarul ANCUȚA BELU a semnat primul contract finanţat prin PNRR!

de Carmen MOCANU Marţi, 07 Iunie 2022 1275
Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, a dat startul contractelor finanțate din PNRR. Mai exact, șefa administrației din Mihail Kogălniceanu a semnat primul contract la nivel național în prezența premierului Nicolae Ciucă dar și a altor reprezentanți ai guvernului.
,,PRIMUL contract din PNRR !!! MULTUMESC TUTUROR pentru eforturile depuse și pentru faptul ca am conștientizat cu toții ca regula principala este depunerea CORECTA și RAPIDA proiectelor", a transmis pe Facebook primarul Ancuța Belu.
„Felicitări, Anca Belu! Felicitări doamnei primar a comunei Mihail Kogălniceanu și echipei sale pentru semnarea primului contract de finanțare din județul nostru, prin Planul Național de Redresare și Reziliență! Este o veste extrem de îmbucurătoare, atât pentru locuitorii comunei, cât și pentru județul nostru. Contractul de finanțare vizează renovarea corpurilor de clădire ale liceului din comună, iar valoarea proiectului este de 15.478.862,07 lei. În prezența primului-ministru al României, Nicolae Ionel Ciucă și a ministrului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, au fost semnate primele contracte de finanțare care înseamnă garanția că banii prin PNRR încep să vină. Fiecare proiect de finanțare câștigat de primari este un pas pentru o viață mai bună și o dovadă de implicare, respect față de cetățeni. Adevăratele proiecte se fac cu o muncă dedicată, nu pe rețelele de socializare. Mă bucur că Anca, colega noastră din Mihail Kogălniceanu, este prima care a semnat un astfel de contract. Succes și la mai multe!”, a transmis preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei