Zgonea contestă revocarea sa din funcția de președinte al Camerei Deputaților

de Cuget Liber Miercuri, 04 Mai 2016 109
Valeriu Zgonea contestă cererea grupului PSD de revocare a sa din funcția de președinte al Camerei Deputaților.
La această oră, deputații discută despre schimbarea lui din funcție, cel mai posobil o decizie în acest sens urmând să aibă loc marțea viitoare.
Valeriu Zgonea a depus o contestație în ședința Biroului Permanent în care susține că a fost exclus din PSD, că e deputat neafiliat și nu are lider de grup.
Procedura arată că doar liderul de grup din care face parte președintele Camerei Deputaților poate decide revocarea acestuia. În acest context, valeriu Zgonea susține că, neavând lider de grup, procedura în ce-l privește este încălcată.
Deputații PSD au decis, într-o ședință de grup parlamentar, să solicite oficial revocarea din funcția de președinte al Camerei Deputaților a lui Valeriu Zgonea.
O solicitare în acest sens a fost depusă la Biroul Permanent al Camerei Deputaților.
Astfel, ședința de grup a social-democraților a decis în unaimitate să propună forurilor de conducere a Camerei deputaților revocare lui Valeriu Zgonea, acesta nemaifiind membru PSD. Funcția de șef al Camerei Deputaților revine PSD.
Valeriu Zgonea fost exclus săptămâna trecute din PSD, prin votul unanim al membrilor Comitetului Executiv Național, pentru că i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea. Valeriu Zgonea a anunțat marți că va contesta decizia de excludere, scrie digi24.ro
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei