Ambulanța și Spitalul Județean, pregătite pentru "valu" de pacienți din week-end

de Andreea NĂSTASE Vineri, 28 Noiembrie 2014 72
Serviciul de Ambulanță și Spitalul Județean Constanța sunt pregătite să întâmpine "valul" de pacienți din acest week-end. Medicii susțin că, pe lângă pregătirile de la sfârșitul acestei săptămâni, se vor pregăti cu echipaje suplimentare pe tot parcursul lunii decembrie.
"Vom suplimenta cu câte un echipaj pe tură toate stațiile Serviciului de Ambulanță Constanța, atât în perioada imediat următoare, dar și pe parcursul lunii decembrie. Decizia vine ca urmare a faptului că rata de creștere a solicitărilor către Ambulanță depășește 20 - 30% din solicitările primite în restul intervalului", a declarat, pentru "Cuget Liber", dr. Ionuț Cealera, directorul medical al Serviciului de Ambulanță Constanța.
Și conducerea Spitalului Județean Constanța susține că instituția este pregătită pentru acest interval.
"Desigur că cele mai multe solicitări vin în perioada de vară, dar în luna decembrie și în perioada sărbătorilor crește semnificativ adresabilitatea, mai ales pe partea de urgențe medicale. Avem suficiente cadre medicale care să acopere toată gărzile pe tot acest interval", a precizat dr. Mihnea Avram, directorul medical al Spitalului Județean Constanța. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei