Bolnavii de cancer vor primi tratament gratuit, la Constanța

de Andreea NĂSTASE Vineri, 20 Decembrie 2013 157
Anul 2014 aduce vești îmbucurătoare pentru bolnavii de cancer constănțeni. După luni de zile în care nu și-au primit tratamentul și o listă extrem de lungă de așteptare pe care erau puși mii de pacienți, statul va deconta tratamentele pentru ca aceștia să poată beneficia de gratuități.
"Din 2014 nu se mai pune problema ca bolnavii care suferă de cancer să aștepte cu lunile ca să poată beneficia de medicamente, pentru că, programul de oncologie va avea suficientă finanțare încât aceștia să poată fi tratați gratuit.
O altă veste bună o dăm pacienților care au nevoie de aparate de oxigen sau proteze medicale. Și în cazul lor vor dispărea listele lungi de așteptare, iar dosarele vor putea fi soluționate rapid.
În plus, odată cu distribuirea cardurilor de sănătate, va fi mult mai ușor ca asigurații să beneficieze de serviciile medicale de care au nevoie și vor putea să își rezolve mare parte din problemele de sănătate prin medicii de familie. În acest fel, vom reduce și internările nefondate", a declarat directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Constanța, Dragoș Poteleanu.
Taguri

Comentează știrea

christian louboutin 2013
28 februarie 2014
christian louboutin 2013

christian louboutin mens sneakers online Stiri Sănătate : Bolnavii de cancer vor primi tratament gratuit, la Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin 2013 http://cd.frontimall.com/images/christian-louboutin-locations.asp

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei