Cum ne recuperăm după entorsa de genunchi

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 09 Mai 2014 273
Leziune a ligamentelor, entorsa de genunchi este o afecțiune ce poate varia în severitate, de la o ușoară întindere la o ruptură ligamentară completă.
Recuperarea medicală în urma unei entorse de genunchi constă în kinetoterapie, însoțită de alte mijloace terapeutice adjuvante: căldură locală, masaj, fizioterapie (electroterapie). "Exercițiile, ce trebuie efectuate de acești pacienți și care sunt recomandate de medicul de recuperare și kinetoterapeut sunt cele de mobilizare articulară progresivă, ca amplitudine de mișcare, de tonifiere musculară, pentru creșterea stabilității active a genunchiului, de echilibru etc", a precizat dr. Mădălina Iliescu, medic primar recuperare medicală, coordonatorul Centrului de Recuperare AQUA.
Exercițiile de recuperare trebuie realizate după îndepărtarea aparatului gipsat sau a ortezei.  Tratamentul pentru entorsele de genunchi se poate efectua cu succes în Centrul de Recuperare "Aqua", atât în cazul entorselor tratate ortopedico-chirurgical, situații în care pacienții beneficiază de o evaluare complexă, de către ortoped și medicul de recuperare. 

Pentru mai multe detalii sau pentru o programare, aveți la dispoziție telefoanele 0735/600.500 sau 0241/665.665, pagina web http://recuperareaqua.com sau la adresa B-dul Tomis, nr. 142A (în dreptul sensului giratoriu de la Spitalul Județean). 

Taguri

Comentează știrea

Going Here
11 mai 2014
Going Here

totally wicked e liquid Stiri Sănătate : Cum ne recuperăm după entorsa de genunchi | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Going Here http://dalatrahus.se/herbal-vaporizer-pen-fantasia-hookah-pen-9262.html

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei