Curs despre ultrasonografie, la Constanța

de Florentina BOZÎNTAN Marţi, 27 Mai 2014 175
Spitalul Privat Isis, împreună cu CMI Marcin Wiechec Cracovia, NewVision Medical Center Constanța și Isis Club Constanța, organizează, în perioada 28 - 30 august, un eveniment pentru medicii și ecografiștii care efectuează ultrasonografii în obstetrică-ginecologie. Evenimentul, intitulat "Ultrasound Academy Constanta Course", se adresează cadrelor medicale interesate să-și dezvolte abilitățile ultrasonografice, atât în teorie, cât și în practică. La eveniment, vor fi prezenți, printre specialiști de renume din țara noastră, și dr. Marcin Wiechec, un speaker internațional din Polonia - "un entuziast în ceea ce privește didactica practicii ultrasonografiei, cu o experiență de mai mult de 70 de activități în domeniu, în jurul globului", după cum ne-au precizat organizatorii - și dr. Agnieszka Nocun, speaker ce prezintă abilități de comunicare și experiență în diagnostic unice.
Inițiativa organizării acestui curs îi aparține medicului constănțean Stanca Răzvan, cadru universitar al Facultății de Medicină, Universitatea "Ovidius" Con-stanța, pasionat de ultrasonografie.
Cadrele medicale interesate pot obține mai multe informații pe www.uacc.obgyn.ro. Cursul urmează să se desfășoare la hotel Flora, stațiunea Mamaia. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei