Dieta minune care grăbește fertilitatea

de Cuget Liber Joi, 28 Martie 2013 240
Știați că există o dietă minune care poate ajuta grăbirea fertilității?
Ajunși într-o anumită etapă a vieții, fiecare dintre noi ne dorim să devenim părinți. Cu toate acestea, sarcina poate să se lase așteptată mai mult timp, stârnind în cei doi parteneri de cuplu multe sufe-
rințe.
Așadar, în cazul în care sarcina întârzie să mai apară, ținându-vă pe jar este bine să faceți o vizită medicului specialist pentru efec-tuarea unor investigații de ferti-litate.
Dieta minune pentru grăbirea fertilității cuprinde alimente cu multe suplimente de fier, zinc și vitamine.
Potrivit nutriționiștilor, zincul poa-te grăbi fertilitatea atât a unei femei, cât și a bărbatului. Fiind conținut de lapte, nuci, ouă sau pește este recomandat ca partenerii să consume zilnic unul dintre aceste produse pentru creș-terea șanselor de a aduce pe lume un copil.
Completând această listă, medicii sunt de părere că anumite alimente - fructe sau legume - pot face minuni atunci când vine vorba de fertilitate.
Așadar, în dieta minune pentru grăbirea fertilității vor mai trebui adăugate câteva produse cu un înalt nivel de suplimente nutritive necesare organismului să conceapă un copil. Iată câteva dintre ele: avocado; migdale; stridii; fructe de mare; ovăz; cereale; broccoli.
Dieta minune pentru grăbirea fertilității nu va trebui să conțină în niciun caz tutun, alcool, cafea sau droguri - determinând o sarcină cu probleme și un bebeluș care se poate naște cu mari malformații congenitale.
(sursa: www.bebelu.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei