Hainele pe care le purtăm ne pot schimba starea de spirit

de Petruta RIDICHE Duminică, 07 Mai 2023 129
Chiar dacă nu haina îl face pe om, fiecare persoană are, în garderoba sa, cel puțin una pe care îi place să o poarte mai des. La fel de bine poate avea și haine pe care le păstrează doar pentru anumite ocazii speciale și altele rezervate pentru când are nevoie de ceva comod.
În cazul femeilor, o rochie frumoasă și care este pe stilul lor vestimentar le poate schimba starea de spirit. Iar un bărbat care preferă stilul elegant, atunci când îmbracă un costum business pentru o întâlnire, se va simți mai bine în mod inconștient. De la sine, va încerca să își îndrepte spatele și să își tragă burta, astfel încât să arate perfect. La fel va fi și pentru o femeie îmbrăcată într-o rochie de seară cochetă și în stil festiv. Va zâmbi mai des, iar umerii îi vor sta mai drepți. Pe de altă parte, o haină care a fost purtată în momente mai puțin plăcute, chiar dacă este frumoasă, va deveni o sursă de amintiri triste. Tocmai din acest punct de vedere, specialiștii recomandă o clasificare logică a hainelor. Prima categorie ar putea fi hainele preferate, care se potrivesc perfect situației și provoacă emoții pozitive. Acestea ar trebui să fie ținute în locurile cele mai vizibile și purtate în mod regulat. Altă categorie poate constitui acele haine care, din anumite motive, nu se potrivesc. Sunt acele haine care ar trebui puse într-o valiză până la vremuri mai bune sau dăruite cuiva. De asemenea, în garderoba unei persoane mai poate exista și acea categorie de hainele vechi, care trezesc emoții plăcute și pot fi păstrate ca amintire. Nu în ultimul rând, poate exista și categoria lucrurilor asociate cu amintirile neplăcute. Acestea nu trebuie păstrate, pentru că înrăutățesc starea de spirit.
Nu evitați, astfel, să faceți ordine în garderobă și să păstrați doar hainele care vă fac să vă simțiți bine. Păstrați lucrurile care vă amintesc de momente frumoase. Este necesar să vă îmbrăcați în așa fel încât să aveți bună dispoziție și să obțineți un plus de vitalitate. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei