ÎNCĂ UN MOTIV ÎN PLUS SĂ RENUNȚAȚI LA ZAHĂR!

de Mirabela ȘERBĂNESCU Miercuri, 03 Ianuarie 2018 374
Legătura dintre consumul unui aliment folosit zilnic și bolile de inimă a fost confirmat doar acum, acest lucru fiind făcut public de peste 60 de ani.

Aire Schidt de la Universitatea din California este autorul studiului care făcea conexiunea dintre consumul de zahăr și bolile inimii, iar el a confirmat faptul că zaharurile naturale care se găsesc într-o varietate de surse, cum ar fi laptele și fructele nu reprezintă o problemă importantă pentru organism.

Aire Schidt a precizat faptul că doar consumul de îndulcitori artificiali și al alimentelor procesate cauzază boli grave ale inimii.
Este recomandată limitarea consumului de zahăr, la doar 6 lingurițe de zahăr sau 100 calorii de zaharuri pentru femei și 9 lingurițe sau 150 calorii de zaharuri pentru bărbați, scrie jurnalmm.ro

"Limitați cantitatea de zahăr din alimentele procesate și încercați să atingeți aportul zilnic recomandat de zahăr, prin consumul de alimente proaspete și sănătoase, cum ar fi fructele, legumele și cerealele integrale care promovează starea bună de sănătate", a precizat Aire Schidt.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei