Relația a devenit monotonă? Reaprindeți flacăra iubirii!

de Mirabela ȘERBĂNESCU Vineri, 11 Martie 2022 181
Ați sesizat că partenerul dumneavoastră pare mai apatic, plictisit? În aceste condiții, dacă îl iubiți, trebuie să găsiți soluții pentru a reaprinde scânteia dragostei. Desigur, este foarte greu de recunoscut că lucrurile merg prost. Pe de altă parte, este adevărat că o dată cu trecerea timpului, este normal să simțiți că lucrurile s-au schimbat în relație, dar, atenție, acest lucru nu indică întotdeauna că nu mai există sentimente. Pot exista, dar sunt diferite de cele care s-au manifestat în timpul fazei de infatuare. Cu toate acestea, există cazuri în care pare că dragostea s-a terminat și că petrecerea timpului împreună nu mai este interesantă.
Deși încheierea relației poate fi o soluție în unele cazuri, nu generalizați. Uneori, puteți face o ultimă încercare de a rezolva problema și de a recupera ceea ce s-a pierdut, iar aici intră în joc comunicarea și negocierea sau chiar terapia de cuplu.
Odată ce recunoașteți că rutina afectează modul în care vă simțiți, vorbiți cu partenerul vostru și încercați să-i explicați ce vi se întâmplă fără a da vina sau a arăta cu degetul. Bineînțeles, este necesar ca amândoi să vă prezentați punctul de vedere, astfel încât să puteți găsi originea problemelor și modalități de a le rezolva, fără ca niciunul dintre voi să sufere. Acest pas este unul dintre cele mai importante, deoarece amândoi trebuie să doriți să ieșiți din monotonia care vă afectează. Faceți amândoi același lucru în fiecare zi? Vă vedeți și nu știți despre ce să vorbiți? Poate din acest motiv partenerul te plictisește. Dacă ați intrat într-o rutină, este timpul să reluați acele activități și hobby-uri care vă atrăgeau în trecut. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei