Remedii naturale pentru a scăpa de mătreață

de Alexandra MALACHI Luni, 27 Februarie 2012 909
Mătreața reprezintă o problemă cu care se confruntă, zilnic, milioane de oameni. Pentru un păr sănătos, specialiștii recomandă câteva măsuri anti-mătreață pe care le poate urma oricine. Prin urmare, alimentația joacă un rol destul de important în prevenirea mătreței, așa că trebuie eliminate din dietă produsele grase și cele care conțin E-uri. Totodată, stresul reprezintă un factor declanșator al acestei afecțiuni, de aceea trebuie să vă păstrați optimismul.
Unul dintre cele mai bun tratamente naturale împotriva mătreței este uleiul de măsline, un balsam natural care nu numai că oprește mătreața, dar face părul mai sănătos și mai strălucitor.
Mătreața mai poate fi redusă și cu suc de lămâie. Astfel, după fiecare spălare a părului, se masează scalpul cu zeama de la o lămâie, iar după trei - patru minute de masaj, se pune un prosop în cap, se așteaptă 30 de minute și se clătește apoi bine părul cu apă călduță. 
Taguri

Comentează știrea

Georgiana Rusu
29 aprilie 2014
contra matretei produs natural

Eu am incercat multe sampoane si tratamente ca sa scap de matreata si mancarimea scalpului. Dupa mult timp am reusit sa scap cand am gasit un sampon foarte bun recomandat de un doctor dermatolog. Doctorul mi-a zis sa cautat sampon anti-matreata cu ulei 100% pur din arbore de ceai (tea tree oil) de la Thursday Plantation. Pe langa sampon eu mi-am cumparat si o sticluta de ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) si am pus direct in sampon sa fie mai puternic la inceput. Efectele au fost asa cum mi-a zis doctorului, am scapat complet de matreata si de mancarimea scalpului. Acuma mai folosesc doar samponul pentru pur si simplu m-am indragostit de mirosul lui si de faptul ca nu face spuma cum fac produsele chimice.

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei