SALARIUL îți poate crește după reducerea CAS. CE SUMĂ poți primi

de Andreea NĂSTASE Luni, 22 Septembrie 2014 211
Reducerea CAS cu 5 puncte procentuale pentru angajatori, care va intra în vigoare de la 1 octombrie, ar putea declanșa un întreg val de negocieri între angajați și firme cu privire la nivelul salarial.
Măsura legislativă ar putea să ducă la creșterea salariilor angajaților cu circa 4% sau la majorarea investițiilor companiilor, cu impact asupra creării de noi locuri de muncă, scrie Ziarul Financiar.
Contribuțiile de asigurări sociale vor fi diminuate la angajatori de la 20,8% la 15,8% din salariul brut al angajatului.
Pentru un salariu de 2.000 de lei net pe lună, care presupune o cheltuială totală a anga­jatorului (cu salariul, impozit și contribuții) de 3.644 lei, dacă angajatorul decide să transferă scăderea CAS către salariat, acesta va primi 143 de lei în plus la salariu, scrie realitatea.net.

Taguri

Comentează știrea

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

Ultima oră

Titlurile zilei