Secția de pediatrie a Spitalului Județean Constanța, reabilitată doar pe jumătate

de Andreea NĂSTASE Marţi, 02 Decembrie 2014 119
În condițiile în care doar jumătate din secția de pediatrie a Spitalului Județean Constanța este reabilitată, iar copiii internați pot beneficia de condiții umane de tratament și spitalizare, conducerea instituției susține că singura soluție este să aștepte fonduri de la ordonatorul de credite.
Întrebat, însă, de ce spitalul nu accesează fonduri europene pentru a reabilita această secție, managerul instituției, Dănuț Căpățână, a spus că responsabilitatea este tot a ordonatorului de credite și nu a spitalului.
"Știm cu toții că pe secția de pediatrie nu sunt condiții așa cum sunt la secțiile reabilitate și așa cum ne-am dori, însă nu ține de noi cum primim fondurile și nici sumele pentru reabilitare. Printre propunerile pe care le avem pentru anul viitor, în ceea ce privește reabilitarea unor noi zone de tratament din cadrul spitalului, se află și pediatria. Și pentru că am fost întrebat de fondurile europene, precizez că noi nu putem accesa direct astfel de fonduri, pentru că nu avem puterea juridică", a explicat Dănuț Căpățână. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sănătate

Ultima oră

Titlurile zilei